Magické datum 11. 11. 2016 nebylo jen dnem, kdy se očekával příjezd sv. Martina na bílém koni, ale pro třídu 4. B to byl den plný očekávání, neboť se konal jejich stužkovací večírek v hotelu Green v Ostravě-Petřkovicích. Účast byla hojná, dostavila se většina studentů.

Celý večírek začal milým uvítáním, po kterém následoval kvíz „Poznáte dětské tváře?“ Rozpoznat tváře byl někdy zapeklitý úkol, protože děti se proměnily v nádherné slečny a překrásné mladé muže. Po vtipném a výstižném proslovu Jakuba, slavnostním přípitku, fantastické večeři, zakončené sladkou tečkou, kterou připravila Veronika, jsme se dostali k hlavní části večera, a to ke stužkování studentů do řad maturantů. Studenti obdrželi krásné maturitní šerpy a stužky s originálním mottem: Už několikátým rokem předstírám inteligenci…

Po oficiální části začala volná zábava: příjemná konverzace žáků a pedagogů a hlavně hudební vystoupení vyučujících – p. Rýznara a p. Smetany. Pak následovala originální tombola, která nikoho nezarmoutila, neboť vyhráli všichni. Zábava gradovala při čtení třídních novin a pak se rozjela naplno, když se ke svému mixážnímu pultu postavil pozvaný dýdžej. Pouštěl tak skvělou hudbu, že se na parket vrhali i ti, kteří obvykle netančí.

Večírek se vydařil, neboť se všichni dobře bavili. Snad nám zůstanou na tento večer pěkné vzpomínky. Přejeme všem, aby se stejnou energií a zájmem o věc „dostali na lopatu“ maturitu, tak jako jste na ni dostali nás. Děkujeme.

Mgr. Eva Jeništová, Ing. Jolana Kalivodová, Ing. Silvie Kempová, Mgr. Iveta Kišková, Mgr. Blanka Vašutová, Ing. Jiří Rýznar a Mgr. Radim Smetana

2016_stuzko01 2016_stuzko02 2016_stuzko03 2016_stuzko04 2016_stuzko05 2016_stuzko06 2016_stuzko07